CÉDRUS
KERTCENTRUM

Minden, ami kert!

Nyitva vagyunk!
Keressen minket Veszprémben az Almádi úton az új felüljáró után, a kerékpárút mellett.

évnyi szakértelem
+
Termék
nm eladótér
parkolóhely

Üdvözöljük

A CÉDRUS KERTCENTRUM HONLAPJÁN!

Történetünk

Szenvedélyünk: a szép kert!

Kertészeti üzletünk már közel 30 éve szolgálja ki a vásárlókat nagy választékkal és segítő szakértelemmel. Célunk, hogy a vásárlók megtaláljanak nálunk mindent, amire a díszkertekben, a pihenő- és haszonkertekben valamint a borospincékben szükségük lehet. Főbb termékeink: dísznövények, díszfák, örökzöldek, gyümölcsfák, növényvédőszerek nálunk kapható a legnagyobb választékban szabad gyökeres gyümölcsfa.

Üzletünk a Cédrus Kertcentrum jelenleg NYITVA VAN ! 

Az Almádi úton a felüljáró után, a kerékpárút mentén  elkészült vadonatúj üvegház épületünkben megújult külsővel, több, mint 700 m2-nyi eladótérrel, 2000 m2-en széles dísznövény választékkal várunk mindenkit szeretettel!

Miért érdemes kertészkedni?

Természetes stresszoldás

Mindennapi életünkben a stressz szinte állandóan jelen van. Hol is tudnánk ezt jobban kipihenni, mint a saját kertünkben! Napi fél óra tevékenykedés a kertben, egy kis locsolás, fűnyírás, az elszáradt növényi részek leszedegetése, gyönyörködés szép virágainkban egy pohár házi bodzás limonádé kíséretében... minden bajra gyógyír. Lelassítja elménket, megmozgatja testünket és jó érzéssel tölt el.

Immunrendszer erősítő

Az őszi kerti munkálatok a fizikai és egészségi állapothoz illeszkedő intenzitással jó hangulatba hoznak, hozzájárulnak a nagyobb ellenálló képességhez, ezáltal erősítik immunrendszerünket. A magunk által termelt gyümölcsök és gyümölcsök jobban is ízlenek, nem beszélve a büszkeségről, hogy ezek a mi kezünk munkája nyomán születtek!

Felelősség vállalásra nevel

Célszerű bevonni a kertészkedésbe kisebb-nagyobb gyermekeinket és unokáinkat is, főleg az izgő-mozgókat. Az iskolában napi 5-6 vagy akár 7-8 órát ülve töltő emberkék számára is nagyon hasznos a jó levegőn, "hasznosan" eltöltött idő, gondoskodásra és feladattudatuk erősítíésére is szolgál a kerti munka.

Nyitvatartás

A nyitvatartás szezononként változhat!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Növényvédelmi szaktanácsadás

Szakértőink bármilyen kérdésben segítenek

Törzsvásárlói program

Használja ki te is a Törzsvásárlói Programunk előnyeit!

Ingyen parkolási lehetőség

Tágas parkoló E-töltő állomással

Forgalmazott márkák

Köszönjön be hozzánk!

Az új üzletünk megnyitásáig
várhatóan 2023 tavaszáig zárva tartunk, de addig is e-mailben érdeklődjön, bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!

© 2022 Veszprém minden jog fenntartva